Mjällom

Kramfors Nordingrå-Mjällom 3:32

Pris 500 000

Kramfors Nordingrå-Mjällom 3:32

Trevlig strandnära tomt i Norrfällsviken. El, vatten och avlopp finns vid tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer. Ett fantastiskt område med vackra havsstränder, underbara promenadstråk och trevliga restauranger i genuin fiskemiljö.

Fastighetsmäklare

Anna-Lena Christianson

Fastighetsmäklare

Blair
Christianson

Kontorschef
Extra kontaktperson

Intresserad av visning?

Kontakta oss!

Pris 500 000

Kort fakta

 • Tomtarea:
  1 223 kvm
 • Totalareal:
  1 223 kvm
 • Totalt taxeringsvärde:
  546 000 SEK
 • Fastighetsbeteckning:
  Kramfors Nordingrå-Mjällom 3:32

Fastighetsmäklare

Anna-Lena Christianson

Fastighetsmäklare

Blair
Christianson

Kontorschef
Extra kontaktperson
Välkommen till Västerlandet!
Fastighetskarta Nordingrå-Mjällom 3:32
Tomten

Intresseanmälan

Kostnader

 • Fastighetsskatt/-avgift:
  5 460 sek/år
 • Boendekalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

 • Områdesbeskrivning:
  Närhet till Norrfällsvikens golfbana och Storsands havsbad. Avstånd till Mjällom 5 km, Nordingrå 16 km, Härnösand 70 km och Örnsköldsvik 75 km. I Mjällom finns affär med bensinpumpar. Under sommaren öppnar Kulturfabriken med café, museum samt konst- och hantverksutställning med försäljning. I Nordingrå finns förskola och skola upp till 6:e klass. Ishall med en aktiv hockeyförening, I Kusthallen som det heter finns gym och bowling för gammal som ung. Här finns också annan service så som bank, ICA butik, blomsterhandel, järnaffär, vitvaru- och elaffär mm.

Övriga rättigheter och belastningar

 • Gemensamhetsanläggning:
  Kramfors Nordingrå-Mjällom Ga:17
 • Planer och bestämmelser:
  Del Av Norrfällsviken, Detaljplan (Beslutsdatum: 20060504, Registreringsdatum: 20060830)

Övrigt

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

BUDGIVNING
Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.